Logga BMW

BMW i3 och BMW i3s.

INSPIRERAD AV FRAMTIDEN. REN KÖRGLÄDJE.

FRAMSTEG I TVÅ ELEKTRIFIERANDE VERSIONER.

BMW i3 och BMW i3s.

Ta steget in i bilen – och in i framtiden. BMW i3 och i3s är full av innovativ teknik som gör vardagen enkel. En bil som kopplar upp dig mot resten av världen, håller dig uppdaterad och kör dig dit du vill. Alltid redo för vägen – och att gå nya vägar. Stilsäker och banbrytande design för elektrifierande körglädje.

Helt elektriska BMW i3 och i3s har en räckvidd på 30 mil. Till stor del byggd i kolfiber är den både lätt, snabb och säker. Du laddar den enkelt hemma, på jobbet eller i någon av alla laddstationer som finns.

Läs mer om BMW i3 och i3s.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

BMW i3/i3s COMFORT EDITION. 

Så fungerar Business Drive
Med Business Drive får du en bekväm och enkel tjänstebilslösning där Fri Service och garanterat restvärde ingår. Företaget hyr bilen av oss på BMW Financial Services under avtalad tid och lämnar därefter tillbaka bilen till återförsäljaren. Leasingavgiften baseras på modell, vald extrautrustning och förväntad körsträcka. Likt BMW Företagsleasing binder företaget inte upp kapital och kan dra av 50% av momsen på leasingavgiften. I god tid innan avtalstiden börjar löpa ut tar vi kontakt med dig. Bilen kontrolleras hos din säljare på BMW. Förutsatt att bilen är utan anmärkning vid återlämningstestet och att antal mil inte överstiger den avtalade körsträckan, tillkommer inga kostnader.Business Drive erbjuds på utvalda BMW-modeller. För mer information om BMW Business Drive, kontakta din närmaste BMW-återförsäljare.

                           


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

 

VILL DU VETA MER OM REN KÖRGLÄDJE. LÄS HÄR.

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.