Specifikationer

BMW PRIVATLEASING

BMW 120i – Nu från 3.795 kr/mån*

Från och med Juli 2024 produceras den fjärde generationens BMW 1-serie, den har fått ett sportigare formspråk och uppdaterad teknologi. BMW 120i är en bensindriven sportig och kompakt bil på 170hk med välplanerat utrymme och smidiga köregenskaper för dig som har ett varierat liv.

I privatleasingkampanjen ingår;

  • Avtalstid i 36 månader
  • 0 Kr i Kontantinsats
  • 1000 mil per år
  • Fri service under leasingperioden

Erbjudandet gäller vid ordertecknande innan 2024.09.30 på ett begränsat antal bilar och vi reserverar oss för slutförsäljning.

Bränsleförbr. l/100 km bl. körning WLTP: 6-5,3. Utsläpp CO2 g/km. WLTP: 135-121.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

Läs mer om nya BMW 1-serie på bmw.se

 

 

BMW PRIVATLEASING.

Ett enkelt och tryggt val.

BMW Privatleasing är det enklaste sättet för dig att köra din BMW. Du behöver ingen kontantinsats och servicen är fri i 36 månader upp till 4000 mil. Väljer du till BMW Försäkring behöver du inte oroa dig för oförutsedda utgifter. När kontraktstiden är slut är det dags att lämna tillbaka den och om du vill, välja en ny bil. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och risken för värdeminskning står BMW Financial Services för.
Läs mer om BMW Privatleasing på bmw.se.

*Privatleasingavtalet baseras på en rörlig ränta vilket gör att månadskostnaden kan ändras beroende hur räntan utvecklas. Uppläggnings- och administrationsavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Du har även möjlighet att lägga till försäkring i månadskostnaden till en förmånlig fast premie. Överskrids avtalat miltal kan eventuell servicekostnad tillkomma, serviceavtalet som ingår är 3år/4000 mil. Erbjudandet gäller vid ordertecknande innan 2024.09.30 på ett begränsat antal bilar och vi reserverar oss för slutförsäljning.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.