BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER.

Laddhybrid.


Specifikationer

Nya BMW 2-serie Active Tourer är lanserad och förväntad produktionsstart är oktober 2022.

I Sverige erbjuds motoralternativen på laddhybrider BMW 225e xDrive Active Tourer och BMW 230e xDrive Active Tourer, det senaste alternativet är något vassare från 0-100km/h med 5,5s istället för 6,7s men utan särskild differens i elektrisk räckvidd.*

Nya BMW 2-serie Active Tourer har omfattande grundutrustning och den karakteristiska BMW-körglädjen med upp till 326 hk* och upp till 80km* räckvidd på enbart el. Perfekt för aktiva personer. Den har ett bagageutrymme på upp till 1 370 liter samt effektiv drivning, modern design och högsta tekniska komfort. *Den tekniska datan är preliminär och har ännu inte officiellt bekräftats.

 

Privatleasingkampanj på BMW 225xe fr. 5.895kr/mån.

  • 3000mil/36mån
  • Automat
  • Navigation
  • Fyrhjulsdrift
  • Service ingår 3år/4000mil
  • Garanterat restvärde


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

Nya BMW 2-serie Active Tourer är lanserad.

Nya BMW 2-serie Active Tourer har omfattande grundutrustning och den karakteristiska BMW-körglädjen med upp till 326 hk* och upp till 80km* räckvidd på enbart el. Perfekt för aktiva personer. Den har ett bagageutrymme på upp till 1 370 liter samt effektiv drivning, modern design och högsta tekniska komfort.
*Den tekniska datan är preliminär och har ännu inte officiellt bekräftats.

Upptäck nya 2-serie Active Tourer på bmw.se.

 

LADDA HEMMA.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar plus.

*Förbruknings- och utsläppsvärden beräknas för samtliga motoralternativ i standardutförande och kan ändras beroende på utrustningsnivå. Bil på bild kan vara extrautrustad. Den beräknade månadskostnaden är baserad på att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller miljöbonus enligt förordningen om klimatbonusbilar (2017:1334). Klimatbonus är preliminär för 2022, se www.transportstyrelsen.se. Initialt kommer den månatliga leasingavgiften vara högre, men den beräknade månadskostnaden är den genomsnittliga månadskostnaden över 36 månader efter erhållen miljöbonus. BMW Financial Services Scandinavia AB kan ej hållas ansvarig för utebliven miljöbonus, då gäller den högre månadskostnaden enligt kontrakt. Erbjudandet gäller t.om. 2022-09-30.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.