Logga BMW

Jubileumserbjudande!

LADDHYBRIDEN BMW X1.

Specifikationer

Förenade Bil firar 100 år!

Vi startar jubileumsåret med ett starkt privatleasingerbjudande. Just nu kan du leasa LADDHYBRIDEN BMW X1 från 3.995 kr/månad* som normaltsett kostar 4.695 kr/månad. Det finns ett begränsat antal bilar så det gäller att vara snabb. Prata med en av våra säljare så hittar vi den perfekta bilen för dig!

Laddhybriden BMW X1 xDrive 25e Connected Model Sport kombinerar en kraftfull elmotor med en effektiv förbränningsmotor. Detta ger bilen dynamisk prestanda, låg förbrukning och en räckvidd på 52 km på ren el. I det attraktiva privatleasingpriset (fr 3.995 kr/månad) ingår utrustning såsom:

  • Model Sport
  • automat
  • svart
  • connected Navigation
  • garanterat restvärde
  • 1000 mil/år och service ingår

Möjlighet till uppgradering mot pristillägg, prata med en säljare.
Erbjudandet gäller endast begränsat antal bilar med leverans senast 31/3 2021.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

Jubileumskampanj gäller begränsat antal bilar och priset är ett genomsnitt över leasingperioden.
Med laddhybriden BMW X1 har du

✔️ låg driftkostnad

✔️ attraktivt månads pris

✔️ äkta körglädje

BMW X1 xDrive 25e – ännu ett exempel på BMWs filosofi kring hybridtänkande.

Kombinationen av en effektiv förbränningsmotor och modern elmotor gör BMW X1 laddhybrid till en smart och effektiv bil som kan köras 52 km på enbart elektricitet. Den rymliga och bekväma interiören är precis som utsidan väldigt typiska för en BMW – designen och uttrycket andas kvalitet och körglädje.Att BMW X1 laddhybrid också är fyrhjulsdriven, har ett bagageutrymme på 450 liter och går att beställa med dragkrok gör den dessutom till en praktisk bil – det är hybridtänkande för BMW.

Privatleasa laddhybriden BMW X1 25e
från 3.995 kr/månad.

 

*Förbr- och utsläppsvärden beräknas i standardutförande och kan ändras beroende på utrustningsnivå. Bil på bild kan vara extrautrustad. Leasingpriser nås vid tecknande av 10% ramavtal eller finansiering genom BMW Financial Services. Privatleasing (inkl moms) avser 3000 mil/36mån och 0kr kontantinsats. Fri service ingår. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudande gäller begränsat antal bilar som har levererats senast 31/3 2021. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och vi reserverar oss för ev avvikelser, prisförändringar och andra felaktigheter.
BMW X1 25e bränsleförbr. 1/100 km bl. körning WLTP: 1,8. NEDC korr: 1,9. Utsläpp CO2 g/km. WLTP: 41. NEDC korr: 43. Miljöklass: EU6d-temp.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.