Logga BMW

 

LADDHYBRIDEN BMW X1.

Specifikationer

I BMW X1 finns sportigheten och friheten att upptäcka allt – vare sig det är i stadsmiljö eller ute i naturen. 

Laddhybriden BMW X1 xDrive 25e Sportline kombinerar en kraftfull elmotor med en effektiv förbränningsmotor. Detta ger bilen dynamisk prestanda, låg förbrukning och en räckvidd på upp till 52 km på ren el.

Just nu har vi kampanj på X1 xDrive 25e privatleasing fr 3.995 kr/månad.

  • Sportline
  • Fri service
  • Garanterat restvärde
  • Ingen kontantinsats
  • 36 månader/1000mil per år

Köp till Connected-paket med bl.a. Navigation Plus, Head-Up Display och Bluetooth Professional för endast 200kr/månad.

Prata med en av våra säljare så hittar vi den perfekta bilen för dig!


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

Med laddhybriden BMW X1 har du

✔️ låg driftkostnad

✔️ attraktivt månads pris

✔️ äkta körglädje

BMW X1 xDrive 25e – ännu ett exempel på BMWs filosofi kring hybridtänkande.

Kombinationen av en effektiv förbränningsmotor och modern elmotor gör BMW X1 laddhybrid till en smart och effektiv bil som kan köras 52 km på enbart elektricitet. Den rymliga och bekväma interiören är precis som utsidan väldigt typiska för en BMW – designen och uttrycket andas kvalitet och körglädje.Att BMW X1 laddhybrid också är fyrhjulsdriven, har ett bagageutrymme på 450 liter och går att beställa med dragkrok gör den dessutom till en praktisk bil – det är hybridtänkande för BMW.

 

*Förbr- och utsläppsvärden beräknas i standardutförande och kan ändras beroende på utrustningsnivå. Bil på bild kan vara extrautrustad. Privatleasing (inkl moms) avser 3.000 mil/36mån och 0kr kontantinsats. Fri service ingår. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudandet är begränsat och gäller vid ordertecknande senast 2022-01-31 eller så långt lagret räcker. Månadskostnaden är den genomsnittliga månadskostnaden baserat på att vi erhåller klimatbonusen. Intitialt kommer månadskostnaderna vara högre och när vi mottagit bonusen kommer månadskostnaderna vara lägre. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och vi reserverar oss för ev avvikelser, prisförändringar och andra felaktigheter.
BMW X1 25e bränsleförbr. 1/100 km bl. körning WLTP: 1,8. NEDC korr: 1,9. Utsläpp CO2 g/km. WLTP: 41. NEDC korr: 43. Miljöklass: EU6d-temp.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.