THE 2.

Helt nya BMW 2-Serie Gran Coupé.


Specifikationer

BMW 2-SERIE Gran Coupé.

Den helt nya BMW 2-serie Gran Coupé introducerar överlägsenhet i en ny, karakteristisk form i kompaktklassen. Framför allt den kompromisslöst prestandainriktade estetiken gör att det inte råder någon som helst tvekan om bilens ambitioner. Inte elegant, utan extravagant. Inte konventionell, utan individuell. Inte alldaglig – utan exceptionell. I linje med den avancerade tekniken och perfekt balanserade kördynamikfunktioner sticker BMW 2-serie Gran Coupé lekande lätt ut från mängden och väljer sin egen väg.

PRIVATLEASING KAMPANJ!
BMW 218i Gran Coupé från 3.595 kr/månad

  • Model Sport
  • Live Cockpit Navigation
  • Service ingår 3 år/4.000 mil

Upptäck körglädjen i nya BMW 2-serie. Kontakta oss för mer information och boka en provkörning.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

Den helt nya BMW 2-serie Gran Coupé har kommit för att sätta en ny standard. Från den distinkta fronten via den lätt sluttande taklinjen längs de ramlösa dörrarna till det sportiga bakpartiet med LED-bakljus – elegans möter extravagans.

Interiören imponerar också med exklusiva designdetaljer, högkvalitativa material och på begäran med en helt digital förarplats och central display med en skärmstorlek på 10,25” vardera. Dessutom ger utrustning som panoramaglastaket den sportiga interiören en exceptionell känsla av rymd.

Läs mer om helt nya BMW 2-serie, klicka här.

Bränsleförbr. l/100 km bl. körning WLTP: 6,5 – 5,6. Utsläpp CO2 g/km. WLTP: 149 – 129. Miljöklass: EU6d-temp.

* Förbr- och utsläppsvärden beräknas i standardutförande och kan ändras beroende på utrustningsnivå. Bil på bild kan vara extrautrustad. Leasingpriser nås vid tecknande av 10% ramavtal eller finansiering genom BMW Financial Services. Förmånsvärden är beräknade netto baserat på 50% marginalskatt. Privatleasing (inkl moms) avser 3000 mil/36mån och 0kr kontantinsats. Fri service ingår. Billån är inkl moms, beräknat på 36 månader, 20% kontant, 4,65% ränta och 50% restvärde. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25% särskild leasingavgift, 50% restvärde och 36 mån avtalstid. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudande gäller så länge kampanjen är giltig med reservation prisförändringar och tryckfel.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.