Logga BMW

THE 3.

Helt nya BMW 3-Serie.


Specifikationer

HELT NYA BMW 3-SERIE.

Helt nya BMW 3-serie förenar innovation, funktionalitet och sportig dynamik till perfektion. Som en bil med uttalat sportiga köregenskaper omgiven av bilar med mer allroundbetonade egenskaper hänför den med sina mycket bränslesnåla BMW TwinPower Turbo-motorer, perfekt balanserade chassikomponenter och de allra senaste assistanssystemen med en kördynamik som är oöverträffad i klassen. Denna överlägsenhet är något som framgår tydligt även när bilen står stilla. Med innovativa lösningar för kupén och den intelligenta digitala BMW Personal Assistant avlastar den dig på många sätt – och skapar på så sätt tid för de saker i livet som verkligen är viktiga.

Laddhybrid
BMW 3-serie finns även som laddhybrid i både Sedan och Touring. Modellen är BMW´s första Touring med hybriddrivlina och har en 4-cylindrig TwinPower Turbo-bensinmotor med 252 hästkrafter som sömlöst kombineras med en högeffektiv elmotor. Räckvidd på ren el är ca 57km. Med BMW 3-serie laddhybrid förenas maximal körglädje med kraftigt sänkta koldioxidutstläpp.

Upptäck körglädjen i nya BMW 3-serie. Kontakta oss för mer information och boka en provkörning.

Läs mer om helt nya BMW 3-serie, klicka här.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

UPPLEV MÅNGSIDIGHETEN PÅ ALLA VÄGUNDERLAG.

 

Sjunde generationen av BMW 3-Serie.
Lagom till Sverigepremiären av sjunde generationens BMW 3-serie sommaren 2019 lät vi på Förenade Bil visa upp en bil från varje tidigare modellserie på vår anläggning i Malmö.

Se filmen här.

 

 

Bränsleförbr. l/100 km bl. körning WLTP: 5,1-7,1. NEDC korr: 4,4-6,3. Utsläpp CO2 g/km. WLTP: 133-162. NEDC korr: 115-143. Miljöklass: EU6d-temp.

* Förbr- och utsläppsvärden beräknas i standardutförande och kan ändras beroende på utrustningsnivå. Bil på bild kan vara extrautrustad. Leasingpriser nås vid tecknande av 10% ramavtal eller finansiering genom BMW Financial Services. Förmånsvärden är beräknade netto baserat på 50% marginalskatt. Privatleasing (inkl moms) avser 3000 mil/36mån och 0kr kontantinsats. Fri service ingår. Billån är inkl moms, beräknat på 36 månader, 20% kontant, 4,65% ränta och 50% restvärde. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25% särskild leasingavgift, 50% restvärde och 36 mån avtalstid. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudande gäller så länge kampanjen är giltig med reservation prisförändringar och tryckfel.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.


    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.