BMW iX1.

Framhjulsdriven elektrisk SUV.

Specifikationer

PRIVATLESA DIN BMW iX1 HOS FÖRENADE BIL

BMW iX1 eDrive20 är en framhjulsdriven variant av BMW iX1. Den har en elektriskt räckvidd på 474km (enligt WLTP), en laddningstid från 10% – 80% på 29min och en kapacitet på 204hk. Grundpris från 628.300kr.

Privatleasa BMW iX1 eDrive20 från 5.795kr/mån*

I erbjudandet ingår;

  • 36månader / 3000mil
  • 0 kr i kontantinsats
  • xLine utrustningspaket
  • Fri service

Preliminär leverans i februari 2024.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

BMW PRIVATLEASING.

Ett enkelt och tryggt val.

BMW Privatleasing är det enklaste sättet för dig att köra din BMW. Du behöver ingen kontantinsats och servicen är fri i 36 månader upp till 4000 mil. Väljer du till BMW Försäkring behöver du inte oroa dig för oförutsedda utgifter. När kontraktstiden är slut är det dags att lämna tillbaka den till oss och om du vill, välja en ny bil. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och risken för värdeminskning står BMW Financial Services för.

Se våra tillgängliga BMW iX1 i lager. 

 

Ladda hemma.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar plus.

Laddning längs vägen för din BMW.

Den publika laddningstjänsten BMW Charging ger dig tillgång till det ständigt växande nätverket av publika laddstationer i stadskärnan, på parkeringsplatser och längs vägarna med bara ett kort eller en app. Laddnätverket omfattar mer än 305.000 laddpunkter i Europa varav mer än 8.500 av dem finns i Sverige. Där inkluderas även High Power-Charging stationer när du behöver ultrasnabb laddning av din elbil. Läs mer om BMW Charging.

*Erbjudandet gäller t.o.m 2023.12.30. Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månader löptid och en avtalad körsträcka om 3000 mil. Uppläggnings- och adminstrationsavgift f.n. 595 kr resp. 55 kr samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Privatleasingavtalet baseras på en rörlig ränta vilket gör att månadskostnaden kan ändras beroende hur räntan utvecklas. Finansiering via BMW Financial Services Scandinavia AB.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.



    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.