BMW iX1.

Helt elektrisk fyrhjulsdriven suv.

Specifikationer

LEVERANS REDAN I SOMMAR

Den första helt elektriska BMW iX1 är en mångsidig kompanjon som får dig att våga ta nya vägar i vardagen. Med en räckvidd på 44mil (enligt WLTP) och en laddningstid från 10% till 80% på 29min. Grundpris från 640.500kr.

Business Lease är ett förmånligt och enkelt val för dig som företagare, ingen kontantinsats och allt samlat på en faktura.

BUSINESS LEASE för företag fr. 7.295kr/mån*

✔️ 36 månader

✔️ 1500mil/år

✔️ Försäkring ingår

✔️ Serviceavtal ingår

✔️ Garanterat restvärde

WALLBOX. Vi rekommenderar dig att även köpa en Wallbox för trygg och enkel laddning hemma. Wallbox inkl installation kostar ca 12.750kr (efter skatteavdrag).
Läs mer HÄR.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

5 FÖRDELAR OM BMW iX1.

1.Självsäker närvaro med sitt imponerande designspråk.

2. Hög komfort i kupén med stolar som har massage- och svankstödsfunktion.

3. Modern multimediaförarplats med innovativa lösningar.

4. Utrustad med BMW Curved Display som har både pekfunktion samt röststyrning.

5. Räckvidd på upp till 438 km.

Se våra tillgängliga BMW iX1 i lager. 

 

Ladda hemma.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar plus.

LADDNING LÄNGS VÄGEN FÖR DIN BMW.

Den publika laddningstjänsten BMW Charging ger dig tillgång till det ständigt växande nätverket av publika laddstationer i stadskärnan, på parkeringsplatser och längs vägarna med bara ett kort eller en app. Laddnätverket omfattar mer än 305.000 laddpunkter i Europa varav mer än 8.500 av dem finns i Sverige. Där inkluderas även High Power-Charging stationer när du behöver ultrasnabb laddning av din elbil. Läs mer om BMW Charging.

Månadskostnader är exkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 10 kr exkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansiering via BMW Financial Services. Erbjudandet gäller till och med 2023.06.30.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.