BMW iX1.

Helt elektrisk fyrhjulsdriven suv.

Specifikationer

PRIVATLEASA DIN iX1 HOS FÖRENADE BIL

BMW iX1 xDrive30 från 6.495 kr/mån* inkl. vinterhjul

BMW iX1 xDrive30 med xLine paket övertygar redan i grundutförandet med en generös utrustning både invändigt och utvändigt. Till höjdpunkterna hör bland annat: backkamera, instrumentpanel i lyxigt utförande, 18″ Aerodynamiska lättmetallfälgar i 866 Bicolor och interiörlist i svart högglans. Med en räckvidd på 44mil (enligt WLTP) och en laddningstid från 10% till 80% på 29min, samt en kapacitet på 303hk. Grundpris från 640.500kr.

I erbjudandet ingår;

  • xLine utrustningspaket
  • Kompletta vinterhjul
  • Löptid i 36månader och 3000mil
  • Fri service
  • 0 kr i kontantinsats


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

Ladda hemma.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar plus.

Laddning längs vägen för din BMW.

Den publika laddningstjänsten BMW Charging ger dig tillgång till det ständigt växande nätverket av publika laddstationer i stadskärnan, på parkeringsplatser och längs vägarna med bara ett kort eller en app. Laddnätverket omfattar mer än 305.000 laddpunkter i Europa varav mer än 8.500 av dem finns i Sverige. Där inkluderas även High Power-Charging stationer när du behöver ultrasnabb laddning av din elbil. Läs mer om BMW Charging.

*Erbjudandet gäller t.o.m 2023.12.30. Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månader löptid och en avtalad körsträcka om 3000 mil. Uppläggnings- och adminstrationsavgift f.n. 595 kr resp. 55 kr samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Privatleasingavtalet baseras på en rörlig ränta vilket gör att månadskostnaden kan ändras beroende hur räntan utvecklas. Finansiering via BMW Financial Services Scandinavia AB.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.