Laddhybriden BMW X3.

Specifikationer

THE X3.

 

BMW X3 xDrive 30e laddhybrid har en elektrisk räckvidd på upp till ca 46 km. Med den här bilen får du det bästa av det bästa, dynamiken och effektiviteten hos en elmotor och räckvidden och komforten hos en förbränningsmotor.

Den här bilen är en Plug-in Hybrid i SUV-format som med dynamisk acceleration och intelligent teknik ger dig som förare en smidig körupplevelse. BMW eDrive-tekniken gör att förbränningsmotorns bränsleförbrukning sänks till 2,2 liter/100 km. För att ge mer utrymme och spara plats sitter litiumjonbatteri under baksätet. Det ger dig en bagagevolym på hela 450 liter och gott om plats för hela familjen och all utrustning, packning, eller kanske hunden som ska med.

 

BUSINESS LEASE fr. 6295kr/mån*

4500mil/36mån inkl rådande klimatbonus och försäkring.

Alt. BUSINESS LEASE fr. 6795kr/mån*

1500mil/12mån inkl. rådande klimatbonus och försäkring.

Leverans innan 2022-06-30.

 


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

Se tillgängliga BMW X3 xDrive 30e på våra anläggningar.

Klicka här.

 

Nya BMW X3 är här med nytt utseende och ny prestanda. Med uppdaterad frontdesign där den extra kantiga njuren och den nydesignade stötfångaren med vertikala luftintag gör att bilens exceptionella och överlägsna egenskaper understryks ännu mer, och skapar en ännu mer sportig och kraftfull design.

Även interiören har uppdaterats med ny mittkonsol och större displayer.

Välkommen in för en provkörning!

 

*BMW X3 xDrive30e. Bränsleförbr. l/100 km bl.körning (WLTP): 1,9. Utsläpp 44 g CO2/km. *Månadskostnader är exkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 10 kr exkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer.Månadskostnaderna inkluderar klimatbonus enligt förordningen (2017:1334) för de modeller som är berättigad klimatbonus. Klimatbonus är preliminär, se www.transportstyrelsen.se. Finansiering via BMW Financial Services. Kampanj gäller vid ordertecknande och leverans av bil senast 2022-06-30. Förmånsvärde anges netto baserat på 50% marginalskatt.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.


    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.