Logga BMW

BMW i3 och BMW i3s.

INSPIRERAD AV FRAMTIDEN. REN KÖRGLÄDJE.


Ta steget in i bilen – och in i framtiden. BMW i3 och i3s är full av innovativ teknik som gör vardagen enkel. En bil som kopplar upp dig mot resten av världen, håller dig uppdaterad och kör dig dit du vill. Alltid redo för vägen – och att gå nya vägar. Stilsäker och banbrytande design för elektrifierande körglädje.

BMW i3 och BMW i3s.

Helt elektriska BMW i3 och i3s har en räckvidd på 30 mil. Till stor del byggd i kolfiber är den både lätt, snabb och säker. Du laddar den enkelt hemma, på jobbet eller i någon av alla laddstationer som finns. Nu kan vi erbjuda privatleasing 36, 24 resp 12 månader, prata med en säljare så hjälper de dig med en översikt.

BMW i3 Charged.

Privatleasing från 3.895 kr/månad (36 mån) / 3.995 kr/månad (24mån)*
Företagsleasing från 2.539 kr/månad
Förmånsvärde från 1.021 kr/månad

Boka en provkörning redan idag. Välkommen!


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

BMW i3/i3s Charged. 

Så fungerar Business Lease
Med Business Lease får du en bekväm och enkel tjänstebilslösning där fri service och garanterat restvärde ingår. Företaget hyr bilen av BMW Financial Services under avtalad tid och lämnar därefter tillbaka bilen. Leasingavgiften baseras på modell, vald extrautrustning och förväntad körsträcka. Likt BMW Företagsleasing binder företaget inte upp kapital och kan dra av 50% av momsen på leasingavgiften. I god tid innan avtalstiden börjar löpa ut tar vi kontakt med dig. Bilen kontrolleras hos din säljare på BMW. Förutsatt att bilen är utan anmärkning vid återlämningstestet och att antal mil inte överstiger den avtalade körsträckan, tillkommer inga kostnader. Business Lease erbjuds på utvalda BMW-modeller. För mer information om BMW Business Lease, prata med en av våra bilförsäljare.

                           


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

BMW CHARGING.

Den publika laddningstjänsten BMW Charging ger dig enkel tillgång till ett av världens största publika laddnätverk. Ladda din BMW vid någon av de över 210 000 laddpunkterna världen över med bara ett kort eller app. Som BMW kund har du alltid ett fast lägre pris när du använder BMW CHARGING.

 

 

Läs mer här.

Förbr- och utsläppsvärden beräknas i standardutförande och kan ändras beroende på utrustningsnivå. Bil på bild kan vara extrautrustad. Leasingpriser nås vid tecknande av 10% ramavtal eller finansiering genom BMW Financial Services. Förmånsvärden är beräknade netto baserat på 50% marginalskatt. Privatleasing (inkl moms) avser 3000 mil/36mån och 0kr kontantinsats. Fri service ingår. Billån är inkl moms, beräknat på 36 månader, 20% kontant, 4,65% ränta och 50% restvärde. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25% särskild leasingavgift, 50% restvärde och 36 mån avtalstid. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. *Miljöbonus på BMW i3 är avdragen och leasingpriset är ett snitt över 36 månader. Observera att erbjudandet endast gäller på bilar som levererats till slutkund före 31/3 2021.
Vi reserverar oss för prisförändringar samt informationsfelaktigheter.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.