BMW i4

Helt elektrisk Gran Coupé

Specifikationer

ACTIVE LAUNCH EDITION

BMW i4 eDrive 40 från 609.900 kr med räntekampanj 4,95%

Som den första helt eldrivna Gran Coupé kombinerar BMW i4 enastående dynamik med hög komfort och optimal vardagsfunktionalitet.

I Active Launch Edition ingår;

✔️ 17″ M Lättmetallfälgar
✔️ Dragkrok
✔️ Navigator
✔️ Parking Assistant
✔️ Backkamera

BMW i4 eDrive40: Elektrisk förbrukning blandad körning WLTP i kWh/100 km: 19,1-16,1; Räckvidd, WLTP i km: 493-590.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

Laddning längs vägen för din BMW.

Den publika laddningstjänsten BMW Charging ger dig tillgång till det ständigt växande nätverket av publika laddstationer i stadskärnan, på parkeringsplatser och längs vägarna med bara ett kort eller en app. Laddnätverket omfattar mer än 305.000 laddpunkter i Europa varav mer än 8.500 av dem finns i Sverige. Där inkluderas även High Power-Charging stationer när du behöver ultrasnabb laddning av din elbil. Läs mer om BMW Charging.

Ladda hemma.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar Max.

*Räntekampanjen på 4,95% ränta gäller vid billån eller finansiell leasing via BMW Financial Services. Erbjudandet på 609.900 kr förutsätter beställning av ny bil innan 2024.09.30 och gäller både privat och företag. Erbjudandet går inte att lägga till i efterhand utan gäller endast vid köptillfället. BMW Financial Services förbehåller sig rätten att avsluta kampanjen i förtid.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.