Nya helt elektriska BMW i4.

Specifikationer

BMW i4.

Som den första helt eldrivna Gran Coupé kombinerar BMW i4 enastående dynamik med hög komfort och optimal vardagsfunktionalitet. Utrustad med femte generationen av BMW:s eDrive-teknik erbjuder den en sportig prestanda på upp till 400 kW/544 hk (BMW i4 M50 xDrive). Dess höga räckvidd på upp till 590 kilometer* (BMW i4 eDrive40) och fem sittplatser totalt gör den till en perfekt följeslagare på alla resor.

BMW i4 eDrive 40. Pris från 635.000 kr.

BMW i4 M50. Pris från 749.000 kr

 

WALLBOX. Vi rekommenderar dig att även köpa en Wallbox för trygg och enkel laddning hemma. Wallbox inkl installation kostar ca 12.750kr (efter skatteavdrag).
Läs mer HÄR.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

Läs mer om BMW i4 på bmw.se, klicka här.

Stort test av BMW i4 i denna upplaga i Auto Motor & Sport.

Klicka här för att läsa hela testet.

*Privatleasing (inkl moms) är både bekvämt, enkelt och förmånligt. Det krävs ingen kontantinsats, service ingår och väljer du till BMW Originalförsäkring behöver du inte oroa dig för oförutsedda utgifter. Du kör din bil i tre år, sedan är det dags att välja en ny bil och lämnar tillbaka den gamla. Till juridisk person erbjuder vi Business Lease (exkl moms) som ger en förutsägbar månadskostnad, bekymmersfri hantering, ingen kontantinsats och garanterat restvärde. Dessutom ingår BMW Service Inclusive upp till 4.000 mil eller 36 månader och BMW Originalförsäkring. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och vi tar risken för värdeminskningen vid normalt slitage. När kontraktstiden har gått ut väljer du en ny bil och lämnar tillbaka den gamla. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Miljöbonus är avdragen och leasingpriset är ett snitt över 36 månader.

Vi reserverar oss för prisförändringar samt informationsfelaktigheter.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.