Helt elektriska BMW iX.

THE ULTIMATE ELECTRIC DRIVING MACHINE

Specifikationer

BMW iX xDrive40 – KOMPLETTA VINTERHJUL INGÅR.

Denna helt elektriska fyrhjulsdrivna SUV har teknik och en körupplevelse i absolut framkant – välkommen in och upplev den själv.
Med BMW xDrive40 ingår just nu kompletta vinterhjul.
Vinterhjulserbjudandet avser nordiska friktionsdäck i standarddimension och ingår vid leverans senast 2023-03-31. Större fälgstorlek och dubbdäck kan väljas som tillval mot en kostnad.

 

BMW iX xDrive40. Baspris från 876.800 kr.
Elektrisk räckvidd (WLTP) 425 km*

BMW iX xDrive40. Strömförbr. kWh/100 km: 20,1-21,3. Utsläpp CO₂ g/km: 0.

WALLBOX. Vi rekommenderar dig att även köpa en Wallbox för trygg och enkel laddning hemma. Wallbox inkl installation kostar ca 12.750kr (efter skatteavdrag).
Läs mer HÄR.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

Se tillgängliga BMW iX xDrive 40.

Klicka här.

NU MED 6 MÅNADERS FRI BMW FÖRSÄKRING.

Känn friheten med din nya BMW genom att vara rätt försäkrad. Erbjudandet gäller vid billån eller finansiell leasing och fram till och med 31 mars 2023.

Läs mer om kampanjen från BMW Financial Services här.

LADDA HEMMA.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar plus.

LADDNING LÄNGS VÄGEN FÖR DIN BMW.

Den publika laddningstjänsten BMW Charging ger dig tillgång till det ständigt växande nätverket av publika laddstationer i stadskärnan, på parkeringsplatser och längs vägarna med bara ett kort eller en app. Laddnätverket omfattar mer än 305.000 laddpunkter i Europa varav mer än 8.500 av dem finns i Sverige. Där inkluderas även High Power-Charging stationer när du behöver ultrasnabb laddning av din elbil. Läs mer om BMW Charging.

LÄR KÄNNA BMW iX.

Se youtube videon från BMW här.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.