BMW iX2.

100% elektrisk.

Specifikationer

Den första BMW iX2

Helt nya BMW iX2 är en 100% elektrisk coupé-SUV med räckvidd på upp till 449 km. Med sin sluttande taklinje i kombination med en mer framåtlutad stil förmedlar denna bil ett självsäkert intryck som verkligen tar plats. BMW iX2 xDrive30 har två integrerade drivenheter – en vid framaxeln och en vid bakaxeln. Tillsammans genererar de en effekt på 230 kW/313 hk (inklusive temporär boost) och ett vridmoment på 494 Nm. Bilen accelererar från 0 till 100 km/h på 5,6 sekunder och har en topphastighet på 180 km/h.

Design.

Kupén har en modern, förarorienterad design med stort fokus på digitalisering. Standardutrustningen innehåller BMW Curved Display, med touchfunktionalitet och senaste BMW iDrive, som bygger på nya BMW Operating System 9 med nydesignad hemskärm och snabbåtkomst via QuickSelect-teknik.

Företagserbjudande.

Som företag kan du nyttja vårt ramavtalserbjudande på helt nya BMW iX2 utrustad med M Sport Active Edition.

  • Listpris 727.200 kr ink moms
  • Ramavtalserbjudande 623.500 kr ink moms

BMW iX2 xDrive30: Elektrisk förbrukning, blandad körning WLTP i kWh/100 km: 17,8–16,3; räckvidd, WLTP i km: 417–449


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

Vad ingår i M Sport Active  Edition?

✔️ M-Sport

✔️ 19″ M lättmetallfälgar

✔️ Metallic lack

✔️ Dragkrok

✔️ Navigator

✔️ Parking Assistant med Backkamera

✔️ xDrive (fyrhjulsdrift)

Ladda hemma.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar Max.

Laddning längs vägen för din BMW.

Den publika laddningstjänsten BMW Charging ger dig tillgång till det ständigt växande nätverket av publika laddstationer i stadskärnan, på parkeringsplatser och längs vägarna med bara ett kort eller en app. Laddnätverket omfattar mer än 305.000 laddpunkter i Europa varav mer än 8.500 av dem finns i Sverige. Där inkluderas även High Power-Charging stationer när du behöver ultrasnabb laddning av din elbil. Läs mer om BMW Charging.

*Erbjudandet förutsätter beställning av ny bil senast 2024.06.30. Ramavtalspriser nås genom tecknande av ramavtal via återförsäljare eller finansiering genom BMW Financial Services.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.