Helt elektriska BMW iX3.

Specifikationer

BMW iX3.

Det finns många anledningar att välja BMW iX3. Den inleder en ny era med körglädje utan lokala utsläpp. Upptäck vår första helt elektriska Sports Activity Vehicle, som förenar det bästa av två världar: kördynamiken och premiumkvaliteten hos BMW X3 med den förhöjda prestandan och effektiviteten hos femte generationens BMW eDrive-teknik.

Med en räckvidd på upp till 459 kilometer* och en strömförbrukning från 18,5 kWh/100 km* sätter BMW iX3 en ny standard. Och tack vare den senaste tekniken laddar du enklare, snabbare och effektivare än någonsin. Fullt utvecklad och helt elektrisk: BMW iX3 ger framtiden en elektrifierande närvaro redan nu.

PRIVATKUND.
Privatleasing fr 8.795 kr/månad*

FÖRETAGSKUND.
Business Lease fr 7.995 kr/månad*

Beställ din BMW iX3 nu – då har du möjlighet att få din bil levererad inom snart.

 

WALLBOX
Vi rekommenderar dig att även köpa en BMW Wallbox för trygg och enkel laddning hemma. Wallbox inkl installation kostar ca 10.300kr (efter skatteavdrag). Detta beställer du samtidigt som du beställer din bil.
Läs mer HÄR.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

LADDNING LÄNGS VÄGEN FÖR DIN BMW.

Den publika laddningstjänsten BMW Charging ger dig tillgång till det ständigt växande nätverket av publika laddstationer i stadskärnan, på parkeringsplatser och längs vägarna med bara ett kort eller en app. Laddnätverket omfattar mer än 305.000 laddpunkter i Europa varav mer än 8.500 av dem finns i Sverige. Där inkluderas även High Power-Charging stationer när du behöver ultrasnabb laddning av din elbil. Läs mer om BMW Charging.

 

Ladda hemma.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar plus.

Vill du testa att bygga din BMW iX3 själv, använd BMW konfiguration på bmw.se genom att klicka här.

*Privatleasing (inkl moms) är både bekvämt, enkelt och förmånligt. Det krävs ingen kontantinsats, service ingår och väljer du till BMW Originalförsäkring behöver du inte oroa dig för oförutsedda utgifter. Du kör din bil i tre år, sedan är det dags att välja en ny bil och lämnar tillbaka den gamla. Till juridisk person erbjuder vi fria vinterhjul t o m 31/3. Väljer du Business Lease (exkl moms) har du en förutsägbar månadskostnad, bekymmersfri hantering, ingen kontantinsats och garanterat restvärde. Dessutom ingår BMW Service Inclusive upp till 4.000 mil eller 36 månader och BMW Originalförsäkring. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och vi tar risken för värdeminskningen vid normalt slitage. När kontraktstiden har gått ut väljer du en ny bil och lämnar tillbaka den gamla. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Miljöbonus är avdragen och leasingpriset är ett snitt över 36 månader. Gäller vid leverans t o m 30/9 2022.

Vi reserverar oss för prisförändringar samt informationsfelaktigheter.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.