MINI COOPER SE.

HELT ELEKTRISK. HELT MINI.

Specifikationer

Helt elektriska MINI Cooper SE är en ursprunglig, ikonisk MINI men med en drivlina för morgondagens vägar. Den kombinerar den legendariska gokartkänslan, den unika designen och premiumkvaliteten med utsläppsfri körning. 

Nu erbjuder vi privatleasing på MINI COOPER SE fr. 2.995 kr/mån*

  • 36 månader / 1000mil pr år
  • Lägg till försäkring för 320kr/mån – för dig över 30år.
  • 225-234km räckvidd (enligt WLTP)
  • 80% laddning på 35 minuter.

Erbjudandet på privatleasing gäller till och med 2022-06-30 och förutsätter leverans innan 2022-12-31.
Prata med oss så hjälper vi dig hitta den rätta bilen.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

 

 

Läs mer om MINI COOPER SE på mini.se

 

 

 

 

På grund av den globala halvledarbristen är produktionskapaciteten nedsatt. Det kan innebära att en viss modell, konfiguration eller extrautrustning inte kan beställas eller har en längre leveranstid. Vänligen kontakta oss för mer information eller besök ONLINE STORE för att se leveransklara MINI.

*Månadskostnader för privatleasing är inkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med f.n. 595 kr resp. 55 kr. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Månadskostnaderna inkluderar klimatbonus enligt förordningen (2017:1334) för de modeller som är berättigad klimatbonus. Klimatbonus är preliminär, se www.transportstyrelsen.se. Finansiering via BMW Financial Services.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.