MINI COOPER SE.

HELT ELEKTRISK. HELT MINI.

Specifikationer

 

Helt elektriska MINI Cooper SE är en ursprunglig, ikonisk MINI men med en drivlina för morgondagens vägar. Den kombinerar den legendariska gokartkänslan, den unika designen och premiumkvaliteten med utsläppsfri körning. Grundpris från 393.500kr.

Privatleasa MINI COOPER SE fr. 6.445 kr/mån*

  • 36 månader / 1000mil pr år
  • 225-234km räckvidd (enligt WLTP)
  • 80% laddning på 35 minuter.

Erbjudandet på privatleasing gäller till och med 2023.03.31.
Prata med oss så hjälper vi dig hitta den rätta bilen.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

Se Mini Cooper SE på våra anläggningar tillgängliga för snabb leverans, klicka här.

Läs mer om helt elektriska MINI på mini.se

 

 

 

 

På grund av den globala halvledarbristen är produktionskapaciteten nedsatt. Det kan innebära att en viss modell, konfiguration eller extrautrustning inte kan beställas eller har en längre leveranstid. Vänligen kontakta oss för mer information eller besök ONLINE STORE för att se leveransklara MINI.

LADDA HEMMA.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar plus.

* Månadskostnader för privatleasing är inkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med f.n. 595 kr resp. 55 kr. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Månadskostnaden kan komma att ändras under kontraktstiden på grund av förändringar i rådande marknadsläge. Finansiering via MINI Financial Services. Erbjudandet gäller till och med 2023.03.31.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.