MINI COUNTRYMAN

helt elektrisk

Specifikationer

Nya helt elektriska MINI Countryman

Med smidig finansieringslösning för dig med företag

Helt nya MINI Countryman E utstrålar en aura av självsäkerhet med sin kraftfulla konstruktion, slående SUV-design och imponerande närvaro.

Företagsleasing för 1,95% kampanjränta

Företagsleasa helt elektriska MINI Countryman E från 3.674kr exklusive moms per månad med ett förmånsvärde från 2.423kr och med en räckvidd om 462 km (WLTP bl. körning).

 

Helt elektriska MINI Countryman E + SE ALL4: Elförbrukning 15,9-18,5 kWh/100km (WLTP bl. körning) CO2 0 g/km (WLTP bl. körning) Elektrisk räckvidd 433-462 km (WLTP bl. körning).


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

MINI INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

För första gången har MINI utrustats med en digital röststyrd assistent – Intelligent Personal Assistant. Den kan aktiveras med hjälp av hälsningen ”Hej MINI” eller genom ett knapptryck. Den röststyrda assistenten visas på den runda OLED-displayen och har formen av en animation. Föraren kan välja mellan ”MINI” – vilket är en stiliserad bild av en MINI – och den nya digitala assistenten från MINI som heter ”SPIKE”. MINIs digitala assistant styr nyckelfunktioner i din MINI, som navigering, telefon, radio och till och med temperaturen. Kanske det finns något du behöver få information om inför resan. Vädret. Eller så kanske du har ett särskilt önskemål. Till och med om du bara vill prata lite eller vill höra ett skämt.

 

Ladda hemma.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar Max.

*Erbjudandet gäller fram till 2024.06.30. MINI företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 20% särskild leasingavgift, 50% restvärde och 36 mån avtalstid. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer, fn 595kr respektive 55kr. Finansiering via MINI Financial Services. Förmånsvärdet är en icke bindande indikativ månadskostnad som baseras på bilens värde och eventuell utrustning, en marginalskatt om 50% och max körsträcka om 3 000 mil i tjänsten per år.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.
    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.