Specifikationer

nya MINI Countryman

En aura av självsäkerhet.

Från 346.400 kr* med 1,95% räntekampanj.

Nya MINI Countryman har en förbränningsmotor på 170hk, är 13 cm längre och 6cm högre. Oavsett var du tittar finns det något spännande att upptäcka. Lättmetallfälgarna är djärvare, smalare och mer aerodynamiska. Praktiska takrails kommer nu som standard i högglansig svart och C-pelaren har en snygg design. Med fyra Trims att välja mellan, finns det en design från MINI som hjälper dig att uttrycka dig – Essential, Classic, Favoured eller JCW.

Be om ett prisförslag, vi hjälper dig bygga din helt nya MINI Countryman efter dina behov. Vid lån eller finansiell leasing via MINI Financial Services kan vi erbjuda räntekampanj på 1,95% i ränta vid beställning av ny bil innan 2024.03.31.

Nya MINI Countryman C + JCW ALL4 : Bränsleförbrukning 6,1-8,3 l/100km (WLTP bl. körning) CO2 139-188 g/km (WLTP bl. körning)


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

MINI INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

För första gången har MINI utrustats med en digital röststyrd assistent – Intelligent Personal Assistant. Den kan aktiveras med hjälp av hälsningen ”Hej MINI” eller genom ett knapptryck. Den röststyrda assistenten visas på den runda OLED-displayen och har formen av en animation. Föraren kan välja mellan ”MINI” – vilket är en stiliserad bild av en MINI – och den nya digitala assistenten från MINI som heter ”SPIKE”. MINIs digitala assistant styr nyckelfunktioner i din MINI, som navigering, telefon, radio och till och med temperaturen. Kanske det finns något du behöver få information om inför resan. Vädret. Eller så kanske du har ett särskilt önskemål. Till och med om du bara vill prata lite eller vill höra ett skämt.

 

Nya MINI Countryman finns tillgänglig för provkörning hos MINI i Malmö från den 17e Februari 2024.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.
    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.