MINI COOPER

HELT ELEKTRISK. HELT MINI.

Specifikationer

NYA HELT ELEKTRISKA MINI COOPER

– med företagsleasing för 1,95% kampanjränta

Nya helt elektriska MINI Cooper finns i två spännande prestandaversioner och i fyra trims. Med upp till 402km elektrisk räckvidd (enligt WLTP) Vi hjälper dig på vägen mot din nya MINI, en elektrifierande utsläppsfri bil som är rolig att köra. Bilen har ett grundpris på 384.900 kr*

Just nu kan du företagsleasa MINI Cooper SE från 2.889kr exklusive moms per månad med ett attraktivt förmånsvärde från 2.143kr och med en räckvidd om 402 km (WLTP bl. körning).

Helt elektriska MINI Cooper E + SE : Elförbrukning 13,7-15 kWh/100km (WLTP bl. körning) CO2 0 g/km (WLTP bl. körning) Elektrisk räckvidd 285-402 km (WLTP bl. körning)


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

NY AURA, FÖR EN NY ERA.

Det är en MINI, från alla håll. Men med en ny aura, för en ny era. Dess smidiga, kompakta silhuett förstärks av den långa hjulbasen och den större hjuldiametern. De plana ytorna bjuder på ännu mer karosskulör, vilket kombineras med de distinkta svarta trösklarna för att skapa ett ännu modernare utseende. Den slående optiska uppdelningen av karossen, rutorna och kontrasttaket i tre delar bidrar till att förstärka hela den visuella effekten.

 

Läs mer om nya MINI Cooper SE på mini.se

 

 

LADDA HEMMA.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar Max.

 

*Erbjudandet gäller fram till 2024.06.30. MINI företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 20% särskild leasingavgift, 50% restvärde och 36 mån avtalstid. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer, fn 595kr respektive 55kr. Finansiering via MINI Financial Services. Förmånsvärdet är en icke bindande indikativ månadskostnad som baseras på bilens värde och eventuell utrustning, en marginalskatt om 50% och max körsträcka om 3 000 mil i tjänsten per år.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.
    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.