Reservdelsbutiken
på Förenade Bil.

För din BMW och MINI.Reservdelsbutiken på Förenade Bil.

Vi har BMW och MINI originaldelar och reservdelar till din bil. Det är kanske dags att fixa till bilen och göra den redo för säsongens fina små utflykter.

I våra reservdelslager finns alltid bromsskivor, klossar, slitagevarnare såsom servicefilter, motorolja, tändstift, torkarblad, BMW Care produkter och mycket mer som kan behövas till din BMW och MINI. Vi har även ett gott utbud av tillbehör som gör de lite längre resorna mer bekväma och praktiska med bl a takräcken, takboxar. Söker du en särskild komponent, en produkt från vårt lifestyle sortiment, tillbehör eller vill rådfråga oss vad som kan vara bäst för just din BMW och MINI, kontakta oss via nedan ”annat” knapp.

 

 

Det är även här som du kan göra en online beställning av ditt alldeles egna exemplar av BMW 531 prototyp från 1951. Pris: 1.000kr (format 1:43).

Lägg beställning.

* Beställningen är inte bindande. Specificera vilka produkter du vill ha så lägger vi undan dessa och kontaktar dig. Du hämtar och betalar din beställning hos valfri Förenade Bil i Skåne.

    Jag vill beställa reservdelar till min BMW / MINI och önskar pris på följande produkter:bromsskivor/klossar/slitagevarnareservicefiltermotoroljatändstifttorkarbladBMW Care produkterTakbox/TakräckeNya hjulBMW 531 prototypannat


    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.