Logga BMW

Vinterhjul & Däck.


På Förenade Bil är vi alltid rustade med de rätta hjulen, däcken och tillbehören för din BMW och MINI. Hos oss finns originaldelarna och reservdelarna, allt för att din bil alltid ska vara 100% BMW eller MINI.
Vi hjälper dig att göra din bil redo för säsongens alla resor.

 

15% RABATT PÅ NYA VINTERHJUL!

Vår generösa jubileumsrabatt fortsätter och vi erbjuder dig 15% rabatt när du köper nya vinterhjul till din bil. Dessutom bjuder vi på förvaringen fram till nästa skifte och utför första hjulskiftet gratis.*

Däckförsäkring 36 månader ingår utan extra kostnad. Våra reservdelsbutiker har fler erbjudande och tar gärna fram vad som finns specifikt att erbjuda till din bil. Fyll i nedan formulär så hör vi av oss till dig!

* Erbjudandet gäller nya bokningar av jobb som är utförda t o m 30/6 2021. För att erhålla rabatt, uppge koden BIL21 när du bokar. Rabatt gäller ej självrisk, hjulskifte och förvaring, tvätt, städ och rekonditionering eller value service och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Rabatten på reservdelar gäller enbart i samband med utfört arbete.

Lägg beställning.

* Beställningen är inte bindande. Specificera vilka produkter du vill ha så lägger vi undan dessa och kontaktar dig. Du hämtar och betalar din beställning hos valfri Förenade Bil i Skåne.

    Jag vill säsongsrusta min BMW eller MINI och önskar bli kontaktad av Förenade Bil angående:
    vinterhjul till BMWvinterhjul MINIdäckförsäkringBMW Cardtillbehör till bilenannat

    Däckdimension och ev önskemål om märke på däck:


    Övrig info till oss:

    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.