Logga BMW

BMW X5.

DEN SJÄLVKLARA LEDAREN.

Specifikationer

BMW X5.

En ledare som inte behöver rätta in sig i ledet: BMW X5. En bil som utstrålar en självklar pondus – rakryggad, kraftfull och elegant. Den mäktiga dubbelnjuren i ett stycke låter ana den inneboende potentialen, och strålkastarnas vässade X-design suddar ut alla tvivel om vem som kommer att ta ledningen. Utrustad med den senaste tekniken för bättre säkerhet och högsta kördynamik på alla underlag – BMW X5 vet vart den är på väg. Och hur man kommer dit först.

Vill du veta mer och provköra BMW X5. Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss till dig.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

BMW X5 har aldrig haft en sådan bredd av system för förarassistens som nu. Dessa inkluderar aktiv farthållare med Stop & Go-funktion, körfältsassistens med automatiskt filbyte, köassistens, skydd mot sidokollision och flertalet varningsfunktioner. Parkeringsassistenten tar över såväl gas och broms som styrning. Ett nytt tillägg är en nödbromsassistens som stannar bilen säkert vid nödfall. En ytterligare vinkning mot framtidens automatiserade körning är backassistenten. Systemet tar över styrningen av bilen vid backning, vilket fungerar upp till 50 meter.

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.