3-serie Touring Laddhydrid

Nya BMW 3-Serie är lanserad.


Specifikationer

 

BMW 3 serie förenar innovation, funktionalitet och sportig dynamik till perfektion. Upptäck körglädjen i BMW 3-serie.

Nya BMW 3-serien är nu lanserad. Med BMW curved display, mittkonsol med ny växelväljare, ny design på strålkastarna och uppdaterat utseende både interiört och exteriört. Och inte minst med en elektrisk räckvidd upp till 60km. Kontakta oss för mer information så berättar vi mer om uppdateringarna. Grundpris BMW 330e xDrive Touring pris från 552.938kr.

BMW 330e xDrive Touring privatleasing fr. 6.895kr/mån.
3000mil/36mån

BMW 3-serie Touring & xDrive Touring. Bränsleförbr. l/11km bl. körning (WLTP): 1,4-2,1. Utsläpp CO2 g/km: 31-48.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

 

Läs mer om och designa din nya BMW 330e Touring och 330e xDrive Touring på bmw.se.

LADDA HEMMA.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar plus.

* Förbr- och utsläppsvärden beräknas i standardutförande och kan ändras beroende på utrustningsnivå. Bil på bild kan vara extrautrustad. Leasingpriser nås vid tecknande av 10% ramavtal eller finansiering genom BMW Financial Services. Förmånsvärden är beräknade netto baserat på 50% marginalskatt. Privatleasing (inkl moms) avser 3000 mil/36mån och 0kr kontantinsats. Fri service ingår. Billån är inkl moms, beräknat på 36 månader, 20% kontant, 4,5% ränta och 50% restvärde.
Månadskostnaden är den genomsnittliga månadskostnaden baserat på erhållen miljöbonus. Initialt kommer månadskostnaden vara högre och när bonusen mottagits kommer månadskostnaden vara lägre. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudande gäller så länge kampanjen är giltig med reservation prisförändringar och tryckfel.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.


    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.