BMW iX1.

Efterlängtad. Eftertraktad.

Specifikationer

iX1 xDrive 30.

Helt elektriska BMW iX1 är en mångsidig kompanjon som får dig att våga ta nya vägar i vardagen. Upplev ett smidigare liv och maximal flexibilitet med nya BMW iX1. Grundpris från 647.800kr.

Räckvidd: 440km (enligt WLTP)
Laddningstid: från 10% till 80% på 29min.
Energiförbrukning: (blandad körning) 16,9 kWh/ 100 km.

 

BMW iX1 xDrive30. Strömförbrukning. kWh/100 km bl. körning (WLTP): 16,9-18,1. Utsläpp CO2 g/km: 0.


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

5 FÖRDELAR OM BMW iX1.

1.Självsäker närvaro med sitt imponerande designspråk.

2. Hög komfort i kupén med stolar som har massage- och svankstödsfunktion.

3. Modern multimediaförarplats med innovativa lösningar.

4. Utrustad med BMW Curved Display som har både pekfunktion samt röststyrning.

5. Räckvidd på upp till 440 km.

Bygg din nya BMW iX1  på bmw.se.

Se våra tillgängliga BMW iX1 i lager. 

 

Ladda hemma.

Det smidigaste sättet att ladda din elbil eller laddhybrid är att göra det på hemmaplan. För snabb och säker laddning rekommenderar vi att installera en laddbox.
I samband med nybilsköp kan du beställa en laddbox via BMWs laddpartner E.ON men du kan också utnyttja Förenade Bils erbjudande på en Wallbox Pulsar plus.

Läs mer om E ONs erbjudande i samband med nybilsköp.

Läs mer om Förenade Bils erbjudande på Wallbox Pulsar plus.

LADDNING LÄNGS VÄGEN FÖR DIN BMW.

Den publika laddningstjänsten BMW Charging ger dig tillgång till det ständigt växande nätverket av publika laddstationer i stadskärnan, på parkeringsplatser och längs vägarna med bara ett kort eller en app. Laddnätverket omfattar mer än 305.000 laddpunkter i Europa varav mer än 8.500 av dem finns i Sverige. Där inkluderas även High Power-Charging stationer när du behöver ultrasnabb laddning av din elbil. Läs mer om BMW Charging.

*Erbjudandet på 4,95% gäller vid billån eller finansiell leasing via BMW Financial Services och förutsätter beställning av ny bil innan 2024.09.30. Gäller nya BMW iX1 xDrive30.Erbjudandet går inte att lägga till i efterhand utan gäller endast vid köptillfället. BMW Financial Services förbehåller sig rätten att avsluta kampanjen i förtid. Billån anges inkl. moms och beräknas på rörlig ränta, vilket gör att månadskostnaden kan variera.

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.