MINI COOPER

HELT ELEKTRISK. HELT MINI.

Specifikationer

NYA HELT ELEKTRISKA

mini cooper

Nya helt elektriska MINI Cooper finns i två spännande prestandaversioner och i fyra trims. Med upp till 402km elektrisk räckvidd (enligt WLTP) Vi hjälper dig på vägen mot din nya MINI, en elektrifierande utsläppsfri bil som är rolig att köra. Bilen har ett grundpris på 384.900 kr*

Privatleasa MINI Cooper E från 3.995 kr/mån* eller MINI Cooper SE från 4.495kr/mån*

 

WALLBOX. Vi rekommenderar dig att även köpa en Wallbox för trygg och enkel laddning hemma. Wallbox inkl installation kostar ca 12.750kr (efter skatteavdrag).
Läs mer HÄR.

Helt elektriska MINI Cooper E + SE : Elförbrukning 13,7-15 kWh/100km (WLTP bl. körning) CO2 0 g/km (WLTP bl. körning) Elektrisk räckvidd 285-402 km (WLTP bl. körning)


OBS! Priser gäller endast lagerbilar och så långt lagret räcker.

NY AURA, FÖR EN NY ERA.

Det är en MINI, från alla håll. Men med en ny aura, för en ny era. Dess smidiga, kompakta silhuett förstärks av den långa hjulbasen och den större hjuldiametern. De plana ytorna bjuder på ännu mer karosskulör, vilket kombineras med de distinkta svarta trösklarna för att skapa ett ännu modernare utseende. Den slående optiska uppdelningen av karossen, rutorna och kontrasttaket i tre delar bidrar till att förstärka hela den visuella effekten.

 

Läs mer om nya helt elektriska MINI Cooper på mini.se

 

 

Erbjudandet gäller fram till 2024.09.30. Alla bilder och detaljer som visas här är preliminära. *Bilderna kan innehålla extrautrustning med pristillägg. Det pris som anges är inklusive moms och andra eventuella tillämpliga avgifter. Med reservation för ändringar och fel. Priset kan komma att justeras av BMW efter avtalets ingående för att beakta ändringar i tillämpliga lagar och förordningar eller på grund av händelser som är utanför BMWs kontroll. **Månadskostnader för privatleasing är inkl. Moms, servicepaket och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med f.n. 595 kr resp. 55 kr. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansieringen erbjuds via MINI Financial Services. disclaimer

Boka provkörning

ETT KLICK BORT!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.
    Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för datalagring.